Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

BasisOnline Intranet

BasisOnline Intranet

BasisOnline is op alle vlakken de betrouwbare communicatie-partner in het primair onderwijs. Voor interne communicatie binnen een stichting bieden we een complete intranetomgeving die de leerkracht alle tools biedt om eenvoudig te kunnen communiceren met andere scholen.
Intranet
Efficiënte interne communicatie voor bovenschoolse organisaties
Maandelijkse
licentiekosten:
vanaf
€ 18,15
BasisOnline hanteert een maandtarief waarbij je betaalt voor de modules die je actief gebruikt.
Prijzen zijn inclusief BTW
Training en implementatie
Indien gewenst, verzorgen wij een beheerders- en een teamtraining (max. 15 deelnemers) op locatie. Het tarief hiervoor bedraagt €393,25 per beheerder en €889,35 per team, exclusief reiskosten. Deze trainingen worden vaak op stichtingsniveau aangewend, waardoor het train the trainer-principe kan worden gehanteerd.
Standaard inclusief:
Dataopslag en -traffic op basis van fair use policy
Onze gratis, hooggewaardeerde telefonische en online helpdesk
Kosteloze updates met regelmatig ook nieuwe functionaliteiten
Dagelijkse backups
Meer weten?
Bel dan direct met Davy 040 235 46 91, mail hem of kies uit de volgende opties:

BasisOnline Intranet voor efficiŽntere samenwerking en interne communicatie binnen de stichting

Naast de communicatie met en tussen de scholen, wordt ook documenten delen heel gemakkelijk, zodat kennis zich als een olievlek binnen uw stichting verspreidt. Van mond tot mond zogezegd, maar dan digitaal en heel snel!

 

De voordelen van BasisOnline Intranet

Toegankelijk ťn veilig

De Intranetomgeving is toegankelijk voor de hele stichting. In welke mate bepaalt de beheerder helemaal. Natuurlijk nemen we maatregelen om de privacy en gegevens van onze klanten te beveiligen. Al het verkeer binnen het Intranet wordt versleuteld verstuurd op een beveiligde server. U herkent een HTTPS beveiligde omgeving aan het slotje voor het webadres.

Overal bereikbaar, op alle systemen

Als webbased SaaS oplossing is het BasisOnline Intranet overal en altijd bereikbaar. Dat betekent dus dat communicatie met en tussen de scholen of het delen van documenten niet meer beperkt hoeft te zijn tot 'onder schooltijd'.

Flexibel en op maat inzetbaar

Het BasisOnline Intranet is modulair opgezet en dus op basis van de behoeften van de stichting inzetbaar. Verder kan het gekoppeld worden aan onze andere oplossingen. Of het nou gaat om integratie met onze ELO of het publiceren van informatie vanuit het Intranet naar Website of Ouderportaal. Interne ťn externe online communicatie op efficiŽnte wijze.

Wat levert BasisOnline Intranet op?

  • Scholen vinden elkaar bij de uitwisseling van kennis
  • Effectief communiceren in plaats van stapels e-mailberichten
  • Een uitgebalanceerd beheer; altijd grip op rollen en rechten
  • Alles op een plaats; geen overmatig datagebruik
 

Vele stichtingen gingen al voor

BasisOnline heeft het systeem wat bewezen binnen vele stichtingen naar tevredenheid wordt gebruikt. Het investeren in dure externe specialisten wordt geminimaliseerd, stukken worden niet meer in drie versies naar tientallen personen gemaild en het individu is sneller geneigd zijn kennis met andere collegaís te delen. De schoolmuren op stichtingsniveau worden opengebroken en toegankelijk gemaakt.

Ervaringen van je collegaís

Met BasisOnline werken we efficiŽnter
Met het BasisOnline Intranet werken we o.a. op bestuursniveau digitaal samen, delen we intern nieuws & mededelingen en organiseren we scholing stichtingsbreed
Ed Toussaint - ICT en Educatie, Stichting Kindante
Ouderportaal is inmiddels onmisbaar
Het Ouderportaal is een eigentijdse manier van communiceren met ouders. Van het gericht delen van actuele info, communicatie tussen ouders en leerkracht middels korte berichtjes en het inplannen van TSO, in combinatie met de App is het voor ons een onmisbaar communicatieplatform.
Bart Caris - Directeur Basisschool Leuken, Weert
Terug naar pagina