Ben je op zoek naar:
Vul een zoekterm in
Bent u op zoek naar:
Vul een zoekterm in

Internet Architecten

Bouwmeester Groep B.V.

Bouwmeester Groep Internet Architecten is als innovatieve ICT-dienstverlener het bedrijf achter BasisOnline, inmiddels al vele jaren een succesvolle en serieuze partner voor het basisonderwijs. Het merk gericht op het primair onderwijs, heeft zich in ruim 12 jaar ruimschoots bewezen als dé specialist in alle online communicatie voor inmiddels zo'n 900+ basisscholen, stichtingen en vele tienduizenden gebruikers.
Bouwmeester Groep BV is het geesteskind van Wiljan Feijen en Sjoerd van Schaaijk, twee Brabantse entrepreneurs. In 2002 startte Bouwmeester Groep als een communicatiebureau gericht op het MKB.

MKB


De combinatie van inlevingsvermogen, creativiteit, kennis en ervaring zorgden voor een snelle groei van het bureau en klanten als Dobey, Sanyo, Purmerends Museum, Van Gansewinkel Groep, Gemeente Eindhoven en Royal Eijsbouts volgden.

Dit gebeurde aan de hand van een tweetal oplossingen. InstapInternet, een zelf ontwikkeld laagdrempelig en uitgebreid web management systeem voor het midden en klein bedrijf en het Maatwerk CMS bedoeld voor grotere, meer complexe websites of intranetomgevingen met koppelingen naar een backoffice-omgeving.

Basisonderwijs


Al heel snel bleek dat hun visie en zeker voor die tijd erg innovatieve internet concepten ook een uitstekende match waren met het Nederlandse basisonderwijs.

In hechte samenwerking met diverse onderwijsorganisaties en educatiespecialisten ontwikkelde Bouwmeester Groep in die tijd dan ook een aantal vooruitstrevende en succesvolle ICT oplossingen specifiek voor het primair onderwijs. Het hechte partnerschap met het basisonderwijs, op het snijvlak tussen Onderwijs en ICT, groeide dan ook uit tot het huidige BasisOnline.

Met eigentijdse responsive (school)websites, innovatieve cloud oplossingen zoals het BasisOnline Ouderportaal, web applicaties en apps helpen we inmiddels 900+ basisscholen, tientallen bovenschoolse organisaties, vele tienduizenden leerkrachten, ouders en kinderen met digitaal communiceren en samenwerken.

Door het inzetten op langdurige partnerschappen, waarbij wij school en stichting met kennis en kunde blijven bijstaan en begeleiden waar nodig, wordt BasisOnline dan ook door verschillende vooraanstaande onderwijsorganisaties als Koninklijke Kentalis, CPS, onderwijsstichtingen als Kindante, Amstelwijs, Meerderweert, PCPO Trivia, Prodas, Fortior, Talent Hoorn en vele anderen als specialisten op het gebied van school-ouder communicatie en ouderbetrokkenheid gezien.

Maatschappelijk betrokken


Betrokkenheid en betekenisvol ondernemen zijn geen loze marketingkreten binnen Bouwmeester Groep, maar maken oprecht onderdeel uit van ons DNA. In de afgelopen jaren hebben we dan ook een verschillende initiatieven op diverse manieren ondersteund. Zoals o.a. Black Jaguar Foundation dat zich inzet voor het realiseren van de 2.600 km lange 'Araguaia-biodiversiteit Corridor' in Centraal Brazilië, Amy Biehl Foundation die kinderen in Zuid Afrikaanse townships vooruit helpt, o.a. door middel van nascholingsprogramma's en Just100Heroes een financieel fonds waarmee ze vele honderden kwetsbare Roemeense kinderen met training en opleiding hielpen op te krabbelen en hun eigen bronnen te ontwikkelen.