Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Wij worden ParentCom

Wij worden ParentCom

ParentCom is ontstaan door een bundeling van krachten van twee grote namen binnen de onderwijsbranche: Basisschool Apps & BasisOnline. Met ieder een eigen focus zijn we samen uitgegroeid tot dé kennispartner in het onderwijs.
Print

Wij staan al meer dan 14 jaar klaar voor het basisonderwijs


BasisOnline is al ruim 14 jaar dé specialist voor alle online communicatie binnen het primair onderwijs. Met innovatieve, eigentijdse en veilige oplossingen helpen wij al meer dan 900 basisscholen. Klinkt mooi. Maar als je voor je school of stichting een partner zoekt om mee te werken, gaat het niet alleen om wat wij doen. Het gaat er ook om hoe we het doen, samen met jou. We denken actief mee, vanaf het begin tot ver na de realisatie, net zoals je zelf wilt. Met onze jarenlange kennis en ervaring van het basisonderwijs, een open cultuur, klantgerichtheid en een enthousiast team van professionals zijn we dagelijks bezig om een topproduct te kunnen blijven leveren.
 

Andere naam, zelfde passie voor het onderwijs

En dat blijven we doen, met dezelfde inzet en ondersteuning op onze producten, alleen wel onder een nieuwe naam: ParentCom!

Meer weten, bekijk onze nieuwe website: https://parentcom.nl