Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Wij zijn BasisOnline

Wij zijn BasisOnline

Klein begonnen en vervolgens groot gegroeid door vanaf het begin te luisteren naar de wensen van het Nederlandse basisonderwijs, en deze vervolgens om te zetten naar praktische en veilige oplossingen op maat. Dat is in een notendop het verhaal van BasisOnline.
Print

Wij staan al 13 jaar klaar voor het basisonderwijs


BasisOnline is al ruim 13 jaar dé specialist voor alle online communicatie binnen het primair onderwijs. Met onze innovatieve, eigentijdse en veilige oplossingen helpen wij al meer dan 900 basisscholen. Klinkt mooi. Maar als je voor je school of stichting een partner zoekt om mee te werken, gaat het niet alleen om wat wij doen. Het gaat er ook om hoe we het doen, samen met jou. We denken actief mee, vanaf het begin tot ver na de realisatie, net zoals je zelf wilt. Met onze jarenlange kennis en ervaring van het basisonderwijs, een open cultuur, klantgerichtheid en een enthousiast team van professionals zijn we dagelijks bezig om een topproduct te kunnen blijven leveren.

Wij ontwikkelen eigentijdse online oplossingen voor het basisonderwijs, met de focus op communicatie, samen werken, samen delen en veiligheid.

Schoolwebsites
Een BasisOnline Schoolwebsite is een moderne website met alle benodigdheden die de school nodig heeft om effectief te communiceren met de buitenwereld. Elk ontwerp is uniek en begint met de ideeën die de school heeft. En dat met een bewezen gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem. Dat doen we al meer dan 12 jaar voor ruim 900 scholen en 70 besturen in heel Nederland.
Info & modules
Maatwerk websites en modules
Voor stichtingen (en scholen met specifieke wensen) ontwikkelen wij responsive websites geheel op maat. Naast de handige standaard modules specifiek gericht op bovenschoolse organisaties, ontwikkelen wij ook regelmatig specifieke maatwerk modules voor onderwijs stichtingen. Om zo de stichting site op te waarderen naar een efficiënte en praktische maatwerk tool voor iedere gewenste toepassing.
Info & modules
BasisOnline Ouderportaal
Het Ouderportaal is het nieuwste voorbeeld van effectieve oudercommunicatie binnen de school. Een alles-in-één omgeving waarbij de ouder, de leerling en de school zijn eigen plaats hebben en 24/7 op de hoogte zijn van het laatste nieuws, mogelijkheden om betrokken te zijn bij de school en bij de ontwikkeling van het kind.
Info & modules
BasisOnline Intranet
Met een eigen Intranetomgeving kunnen de stichting en haar scholen kennis delen en communiceren op een effectieve en interactieve manier. Zo zijn je collega´s altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen op de scholen en het bestuurskantoor en is elk individu overal ter wereld in de gelegenheid om bestanden te benaderen die anderen met hem gedeeld hebben.
Info & modules
... en dat doen we met een team van enthousiaste professionals, van ontwerpers en ontwikkelaars tot educatie specialisten.

Kennismaken?

Nieuwsgierig naar wat BasisOnline voor je school of bovenschoolse organisatie kan betekenen? Bel ons gewoon op 040 235 46 90 voor een vrijblijvende afspraak of neem direct contact op met Davy of Tobias.
Davy Sino
Trainer, Accountmanager,
Product specialist
040 235 46 91
Tobias Voesenek
Binnendienst Sales & Support

040 235 46 92