Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

admin@bouwmeestergroep.nl

Privacy & Veiligheid

Voor BasisOnline staat de veiligheid van onze software systemen voorop. Om die veiligheid en daarmee samenhangend privacy en de bescherming van persoonsgegevens te waarborgen, hebben wij verschillende veiligheidsmaatregelen genomen in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) .
Print
1. Alle internet communicatie tussen ons Plaza, ELO en Ouderportaal systeem en haar gebruikers vindt plaats op basis van HTTPS. Dat betekent dat vanaf dat moment al het verkeer binnen bovengenoemde systemen versleuteld verstuurd wordt op een beveiligde server. U herkent een HTTPS beveiligde omgeving aan het slotje voor het webadres.†Als u gegevens aan ons verstuurd via deze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieŽn die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector

2. Verder onderwerpt BasisOnline haar software en webservers periodiek aan een aantal veiligheidstesten met gespecialiseerde programma's. Daarnaast hebben wij een intern testteam ingericht waarmee de software doorlopend wordt getest op functionaliteit en veiligheid. Nieuwe productupdates worden eerst uitgebreid intern getest alvorens zij worden uitgebracht.

3. We zijn volledig transparant over welke gegevens er waar en waarom nodig zijn en vooral ook waar ze zeker nooit voor gebruikt zullen worden. Alleen strikt noodzakelijke informatie die nodig is voor†de correcte werking van een van onze producten zijn verplicht.†In de meeste gevallen bepaalt u helemaal zelf welke gegevens u aan onze systemen toevertrouwt en wie welke informatie te zien krijgt. Lees hier de uitgebreide informatie.

4. Onze servers staan in een beveiligd datacenter met ISO27001 certificering. Het beveiligingsbeleid is vastgesteld en geÔmplementeerd in de vorm van een continuiteitsplan en calamiteitenplan.

5. Zoals u mag verwachten staat BasisOnline geregistreerd†bij het College Bescherming Persoonsgegevens†onder nummer: 160 61 36.

6. BasisOnline is deelnemer aan het †'Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy'

7. BasisOnline voldoet per 25 mei 2018 aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en biedt in overeenstemming daarmee haar klanten de model verwerkersovereenkomst 3.0 op basis van de nieuwe versie van het privacyconvenant.††

Meer weten?
U vindt hier ons Privacy Statement (PDF)†en hier lees u meer over Privacy & Cookies.