Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

Nieuw: De BasisOnline apps

En trots dat zijn we, op onze nieuwe aanwinsten! Het belang van school-ouder communicatie neemt steeds meer toe en daarmee ook de behoefte bij zowel ouders als leerkrachten aan laagdrempelige, snelle communicatietools die dit faciliteren en vergemakkelijken.
27 februari 2015BasisOnline ondersteunt deze groeiende wens voor eigentijdse communicatie oplossingen binnen het basisonderwijs middels een tweetal smartphone apps specifiek ontwikkeld voor onze producten, één voor basisschool websites en één in combinatie met het Ouderportaal
 

Download nu de gratis BasisOnline Ouderportaal app

Voor scholen wordt het nog makkelijker om ouders snel op de hoogte te brengen. Met de Ouderportaal App krijgen ouders direct een notificatie op hun smartphone als er nieuws is, hebben ze de schoolkalender en informatie over groep, klasgenootjes en hun ouders altijd bij de hand. Ziekmeldingen zijn in een oogwenk doorgegeven. Deze app werkt alleen in combinatie met het BasisOnline Ouderportaal.

De Ouderportaal App is nu beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone.
   

Download nu de gratis BasisOnline School App

Met de gratis BasisOnline SchoolApp is elke ouder direct op de hoogte van de actualiteiten op de basisschool van zijn of haar kind. Download de app, vul de link naar de BasisOnline schoolwebsite van de basisschool van het kind in en als ouder heb je snel en overzichtelijk de actuele nieuwsberichten, schoolkalender, fotoalbums en belangrijkste schoolinfo direct op je smartphone! 

Je kunt de app alleen gebruiken als je basisschool een Basisonline schoolwebsite heeft en het gebruik van de app geactiveerd heeft.

De SchoolApp is nu beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone.