Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

Springplank enthousiast over Ouderportaal

BasisOnline evalueert op dit moment de start met de scholen die na de zomervakantie begonnen met het Ouderportaal. We willen namelijk graag een zo optimaal mogelijke omgeving creŽren, en daar hebben we de input van de scholen hard voor nodig.
20 oktober 2014"De ouders zijn enthousiast." zo vertelt Nathalie Okker namens Basisschool Springplank†Hazerswoude Dorp†. "Het geheel ziet er mooi uit, en ouders vinden gemakkelijk hun weg." Verder prijst Nathalie de manier waarop er met feedback wordt omgesprongen.†

"Juist de combinatie van website en ouderportaal van Basisonline biedt ons een hele makkelijke en snelle manier om ouders te informeren en te communiceren.
Met maar 1 extra "click" kun je heel makkelijk kiezen om bepaalde berichten of fotoalbums besloten in het ouderportaal te houden of juist te delen op je website.

En in het ouderportaal kun je heel gericht bepaalde groepen informeren via meldingen of de kalender, zonder ouders van andere groepen 'lastig te vallen'.
Met de vragen die we hebben kunnen we makkelijk terecht bij het supportteam, dat ons steeds heel snel verder weet te helpen."