Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

Website Passend Onderwijs Zuid opgeleverd

Sinds 1 augustus is de wet Passend Onderwijs officieel van kracht. In 77 samenwerkingsverbanden hebben onderwijsorganisaties zich verenigd met als gezamenlijk doel optimaal onderwijs voor elk kind.
15 december 2014Passend Onderwijs Zuid is een unieke samenwerking tussen vier samenwerkingsverbanden in het zuiden van Limburg. Zij maakten gezamenlijk een website waar elke ouder, medewerker en schoolorganisatie gemakkelijk navigeert naar de informatie die hij of zij nodig heeft. Samen met de clusterdirectie van de vier samenwerkingsverbanden zijn we trots op het bereikte resultaat.

Tiny Meijers-Troquet van samenwerkingsverband Passend Onderwijs Westelijke Mijnstreek:

"Binnen 8 weken van intakegesprek naar site. In de Bouwmeester Groep hebben we een partner gevonden die creatief en adequaat meedenkt en onder hoge tijdsdruk onze ideen kon verwezenlijken en onze content een plek wist te geven. De medewerkers reageren snel en adequaat op vragen en verzoeken en niet onbelangrijk, komen gemaakte afspraken na. Spreekwoordelijk: aan n woord genoeg hebben om samen snel stappen te zetten. Resultaat: een prachtig vorm gegeven en toegankelijke site. Een pluim waard."