Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

Spetterende eindejaarsactie groot succes!

Op een zonnige vrijdagmiddag eind mei lanceerde BasisOnline een actie met haar Ouderportaal. Anderhalve maand later is het weer vrijdagmiddag, en weer zonnig. En dat er een actie was, hebben we geweten!
Print
17 juli 2015"Een spectaculair resultaat", aldus een jubelende algemeen directeur Wiljan Feijen. "Dit hadden we niet voor mogelijk gehouden. Het is niet alleen het feit dat er in anderhalve maand 83 scholen voor ons Ouderportaal kiezen, het zegt ook veel over de tevredenheid van de scholen die ons systeem al kennen en gebruiken. Ook zij zorgen voor goede reclame bij collega-scholen. Daar zijn we hen dankbaar voor."

Feijen geeft alvast aan dat BasisOnline een passend antwoord van dankbaarheid in gedachten heeft voor deze scholen. "Maar daar kan ik nog niet te veel over zeggen; dat is iets voor het nieuwe schooljaar. Nu gaan we eerst met vakantie, dat hebben de teamleden wel verdiend."

BasisOnline is uiteraard de gehele zomer bereikbaar voor je vragen en ondersteuning. Het zou kunnen dat je contactpersoon met vakantie is. Zijn of haar collega gaat dan zijn best doen om je zo goed mogelijk te helpen.