Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

BasisOnline Ouderportaal in de pers!

Naast tevreden klanten worden we van niets zo blij als onze oplossingen ook in de soms ontstuimige onderwijspraktijk succesvol blijken. In het artikel 'De kracht van een ouderportaal' in de nieuwe JSW komen een aantal van onze klanten aan het woord...
Print
02 november 2015Het is dan ook ontzettend leuk quotes te lezen zoals:

"We krijgen veel positieve reacties op het werken met het ouderportaal. Ouders zijn
veel meer betrokken bij de school. Ze zijn snel geïnformeerd. De snelle informatievoorziening helpt ons om ook tijdens het proces al met ouders te communiceren en niet pas als alles al is uitgedacht. Je voorkomt zo dat men, bij gebrek aan informatie, een eigen invulling geeft aan zaken en deze als waarheid gaan beschouwen.
" 

"We werken nu met een ouderportaal en ouders krijgen in hun app meteen een melding als we een bericht hebben geplaatst. Laatst kwam een vader trots laten zien dat hij zelfs op zijn Apple Watch een bericht krijgt als we iets gepost hebben… leuk toch?"

"Leerkrachten die zelf enthousiast zijn over het portaal, delen meer informatie. Je merkt dat in die groepen ook de ouders actiever deelnemen. Leerkrachten zetten zelf de tijdstippen open waarop zij beschikbaar zijn en ouders plannen zelf in."

"Onlangs hebben we het eerste jaar geëvalueerd. Maar liefst 98% van onze ouders is ingeschreven; 90% gebruikt het portaal intensief."

Dergelijke ervaringen horen we natuurlijk erg graag, maar naast dergelijke positieve kritieken ontvangen we net zo lief input vanuit de praktijk over hoe we ons Ouderportaal nog beter kunnen laten aansluiten op jullie dagelijkse praktijk!