Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

Trots op nieuwe klant PCPO Trivia

Stichting PCPO Trivia, een fusie tussen stichtingen SPCOL en Trivia, kiest BasisOnline voor haar websites. En daar zijn we trots op!
16 november 2015Aan het einde van het vorige schooljaar ontstonden de contacten tussen stichting PCPO Trivia en BasisOnline. Een presentatie werd gepland en een interessant traject volgde, waarbij diverse leveranciers met elkaar werden vergeleken. De keuze viel uiteindelijk dus op BasisOnline.

Namens de stichting vertelt Martin Bakker, lid van de werkgroep: "Omdat onze huidige websites technisch verouderd zijn en niet uitblinken in gebruiksvriendelijkheid zijn we op zoek gegaan naar een aanbieder die voor ons een duidelijke, eigentijdse website kon bouwen met een automatische koppeling naar bijv. Facebook en Twitter. Verder moest het CMS geschikt zijn om eenvoudig en doeltreffend te kunnen communiceren met ouders."

"We wilden vooral een gebruiksvriendelijk CMS om de site te onderhouden.We hebben gekozen voor Basisonline, omdat het bedrijf veel ervaring heeft met het bouwen en onderhouden van schoolwebsites. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk, zodat elke medewerker binnen onze scholen ermee zal kunnen werken. Ook vonden we het erg prettig dat er een overzichtelijke schoolapp is ontwikkeld, waarbij de kalender, foto's, het nieuws, e.d. automatisch worden bijgewerkt."

Martin gaat verder nog in op het BasisOnline Ouderportaal. "Het is een meerwaarde dat er een uitgebreid Ouderportaal te koppelen is aan de website. Met het oog op de toekomst is dit een interessante uitbreiding."

Stichting PCPO Trivia telt 15 scholen in de regio Lexmond en Hardinxveld-Giessendam. De websites worden naar verwachting in januari opgeleverd; momenteel is BasisOnline aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen van de nieuwe websites.