Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

PCPO Trivia kiest voor Ouderportaal

Nadat stichting PCPO Trivia vorig schooljaar al koos voor het veelzijdige BasisOnline SchoolCMS, kiest men na positieve bevindingen ook voor het Ouderportaal.
28 juni 2016De afgelopen maanden hebben de scholen van deze stichting werk gemaakt van hun schoolwebsite, die intussen bij allen optimaal zijn ingevuld. Met ruimte voor zowel de nieuwe als de bestaande ouder, met een overzicht aan actualiteiten en een effectief menu. Daarnaast is gekozen voor eenheid in vormgeving, die kenmerkend is voor de regio waarin men opereert.

Gedurende het komende schooljaar maakt men daarbij een start met de verhoging van Ouderbetrokkenheid. De scholen kiezen voor het intussen door ruim 200 scholen gebruikte Ouderportaal van BasisOnline, wat naadloos gekoppeld is aan de schoolwebsite. De handige app maakt het daarbij voor zowel de leerkracht als de ouder makkelijk om foto's en berichten te delen (door de leerkracht) en te bekijken (voor de ouder en leerkracht).

PCPO Trivia heeft ervoor gekozen om in de eerste helft van het schooljaar op drie momenten het portaal te implementeren. Dat gebeurt met een training, zodat elk teamlid ook daadwerkelijk de volgende dag aan de slag kan. BasisOnline gaat dit proces begeleiden en monitoren, zodat ook in deze regio Ouderbetrokkenheid een positieve impuls krijgt.

Bezoek de website van stichting PCPO Trivia