Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

BasisOnline Ouderportaal Ouderbetrokkenheid 3.0 gecertificeerd!

Wij zijn blij en ook erg trots op onze erkenning voor het Ouderportaal als zijnde '3.0-proof'!
Print
30 november 2016Na een audit van de Nederlandse ouderbetrokkenheid autoriteit CPS Onderwijsadvies heeft BasisOnline voor zijn Ouderportaal de erkenning en certificering 'Ouderbetrokkenheid 3.0-proof' ontvangen.†Dat betekent dat volgens CPS het Ouderportaal het gedachtegoed van Ouderbetrokkenheid 3.0 ondersteunt en faciliteert en je daarom met het BasisOnline Ouderportaal een uitstekende tool in handen hebt om de ouderbetrokkenheid binnen je school naar een hoger plan te tillen.

Namens CPS is Peter de Vries, senior onderzoek expert op het gebied van Ouderbetrokkenheid, net als wij in zijn nopjes met deze samenwerking. Het is de bedoeling dat we samen op zoek gaan naar krachtigere vormen van samenwerking tussen ouder en school. Als gebruiker van het Ouderportaal gaat u dat al komend kalenderjaar merken met nieuwe mogelijkheden in het systeem.

De officiŽle bekendmaking van deze certificering vond plaats op 15 september in Amersfoort tijdens het jaarlijkse Nationaal Congres Ouderbetrokkenheid.