Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

We gaan verhuizen!

Nou ja, naast onze normale overvolle planning in die altijd hectische laatste weken van december zijn we inmiddels ook al verhuist naar een geweldige nieuwe locatie!
Print
28 december 2017Na zo'n 9 jaar in het oude pand te hebben gezeten onder de rook van Eindhoven Airport, waren we toch enigszins uit ons jasje gegroeid. En qua verkeersdrukte was het ook al geen pretje. Dus hebben we in de afgelopen maanden naar een nieuwe, erg leuke locatie gezocht. Wat ruimer, passende uitstraling, beter aansluitend op onze wensen en qua locatie voor het team (en bezoekers) ook beter bereikbaar. En die nieuwe plek hebben we uiteindelijk gevonden! Voortaan vind je ons dus op de Provincialeweg 144 in Veldhoven.

Er staan nog her en der wat verhuisdozen onuitgepakt, maar wij hebben alvast ontzettend veel zin om in 2018 weer klaar te staan voor jullie, met onze eigentijdse responsive websites, ons oudercommunicatie-verbeterend-ouderportaal en natuurlijk onze uitstekende, persoonlijke service die jullie van ons gewend zijn.