Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Blog

Feest! Nog meer nieuwe collega's!

Vol trots kunnen wij je vertellen dat BasisOnline verder gaat onder de vlag van Basisschool Apps! Met deze overname bundelen twee leidende organisaties hun krachten op het gebied van online communicatie oplossingen voor het basisonderwijs.
Print
10 oktober 2018Samen met onze nieuwe collega's van Basisschool Apps zijn we in staat om nog sneller relevante en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor jullie, vanzelfsprekend met dezelfde kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid die jullie al jaren van ons gewend zijn. Hierdoor profiteer jij als klant ook direct van deze bundeling.
 

Wat kan je van ons verwachten?


Op korte termijn verandert er weinig, zowel jullie BasisOnline producten als de contactpersonen blijven gewoon hetzelfde. We blijven dus gewoon de BasisOnline producten ondersteunen en verder verbeteren. Net zoals onze hooggewaardeerde support en persoonlijke aandacht voor jullie, want ook op dat gebied blijft onze toewijding aan onze klanten.

Op termijn zullen dan de producten van beide organisaties naar elkaar toegroeien. Door het samenbrengen van de kennis en ervaring van beide organisaties komen er snel extra mogelijkheden voor jouw school. Zo ben je nu én in de toekomst verzekerd van een innovatieve, eigentijdse en veilige oplossing voor jouw basisschool.
 

Basisschool apps?


Net zoals bij ons is het de missie van Basisschool Apps om de communicatie tussen ouders en basisscholen zo simpel mogelijk te maken. Hiervoor ontwikkelen zij online communicatieoplossingen speciaal voor het primair onderwijs. Basisschool Apps is een label van het bedrijf Concapps uit 's-Hertogenbosch; een snelgroeiende organisatie die met een team van ongeveer 40 medewerkers op grote schaal mobiele apps en websites ontwikkelt in een aantal markten. In vijf jaar tijd is Concapps in de meeste markten waarin zij actief zijn, uitgegroeid tot marktleider en één van de grootste "branded apps en websites" ontwikkelaars van Nederland. 
 

Vragen?


Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met jouw contactpersoon bij BasisOnline, Martijn of Davy, via 040 235 46 90.