Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Member login en webmail

Inloggen voor klanten

Vanuit deze pagina kan je naar de inlogschermen van de verschillende BasisOnline producten en naar je webmail.

Kies hieronder een product om op in te loggen

Schoolwebsite

Inlog school voor onderhoud van de schoolwebsite

Ouderportaal/Plaza

Leerkrachten-inlog voor beheer Ouderportaal en/of Intranet

Webmail

Inlog voor de webmail die niet via het Intranet loopt.

Inlog Ouders

Inlog voor Ouderportaal van uw kind(eren).
Nieuws voor klanten
06-12-2017 Voor iedere organisatie, dus ook basisscholen, is het essentieel om tijdig te inventariseren of zaken zoals veiligheid en privacy van (persoons)gegevens op orde zijn, helemaal met de aankomende Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018.
06-11-2017 Als leerkracht heb je jouw passie natuurlijk al gevonden, maar wellicht dat je in jouw familie of kennissenkring starters kent die op zoek zijn naar een erg leuk bedrijf met twee startersfuncties waar ze van hķn passie hun beroep leren maken...
29-06-2017 Wij zoeken op korte termijn een getalenteerde allround Junior Medewerker CommerciŽle Binnendienst ( 0,8 - 1,0 fte ) die er binnen een enthousiast team plezier in heeft om klanten verder te helpen vanaf het moment dat zij contact zoeken met BasisOnline...
01-06-2017 Vanaf vandaag versterkt Martijn Rooijakkers ons als de nieuwe Accountmanager! Gepokt en gemazeld door tien jaar ervaring als Leerkracht en IB-er heeft hij zijn sporen binnen het basisonderwijs al ruimschoots verdiend.
Heeft jouw website al een SSL certificaat?
12-04-2017 Privacy en veiligheid hebben binnen BasisOnline top prioriteit en ongetwijfeld geldt dat ook voor jouw organisatie. Daarom vragen we nog even je aandacht voor het volgende.