Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

Member login en webmail

Inloggen voor klanten

Vanuit deze pagina kan je naar de inlogschermen van de verschillende BasisOnline producten en naar je webmail.

Kies hieronder een product om op in te loggen

Schoolwebsite

Inlog school voor onderhoud van de schoolwebsite

Ouderportaal/Plaza

Leerkrachten-inlog voor beheer Ouderportaal en/of Intranet

Webmail

Inlog voor de webmail die niet via het Intranet loopt.

Inlog Ouders

Inlog voor Ouderportaal van uw kind(eren).
Nieuws voor klanten
29-06-2017 Wij zoeken op korte termijn een getalenteerde allround Junior Medewerker CommerciŽle Binnendienst ( 0,8 - 1,0 fte ) die er binnen een enthousiast team plezier in heeft om klanten verder te helpen vanaf het moment dat zij contact zoeken met BasisOnline...
01-06-2017 Vanaf vandaag versterkt Martijn Rooijakkers ons als de nieuwe Accountmanager! Gepokt en gemazeld door tien jaar ervaring als Leerkracht en IB-er heeft hij zijn sporen binnen het basisonderwijs al ruimschoots verdiend.
Heeft jouw website al een SSL certificaat?
12-04-2017 Privacy en veiligheid hebben binnen BasisOnline top prioriteit en ongetwijfeld geldt dat ook voor jouw organisatie. Daarom vragen we nog even je aandacht voor het volgende.
Nieuwe Service & Support Website!
12-09-2016 Inmiddels iets minder nieuw, maar wel vol met antwoorden op al je vragen en handige tips om (nog) sneller te kunnen werken...
Vacature Front-end Web developer!
18-05-2016 Ben jij of ken jij een junior Front-end Web developer die naast getalenteerd en ambitieus ook gewoon heel aardig ťn zoekende is naar een leuke baan bij een ontzettend leuk bedrijf?