Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

app

BasisOnline apps

Directe, 1-op-1 communicatie zal binnen het onderwijs altijd de basis blijven voor het creëren van een vertrouwensrelatie tussen ouders en leerkracht. Maar als aanvulling daarop geeft gemedieerde communicatie, via een online communicatiemiddel, ouders én leerkrachten de mogelijkheid om elkaar op ieder gewenst tijdstip efficiënt op de hoogte te houden en daarmee de betrokkenheid te verhogen.
Print
BasisOnline ondersteunt deze groeiende wens voor eigentijdse communicatie oplossingen binnen het Basisonderwijs middels een tweetal smartphone apps speciek ontwikkeld voor onze producten, één voor basisschool websites en één in combinatie met het Ouderportaal

Download de BasisOnline Ouderportaal app

Download nu de gratis BasisOnline Ouderportaal app

Voor scholen wordt het nog makkelijker om ouders snel op de hoogte te brengen. Met de Ouderportaal App krijgen ouders direct een notificatie op hun smartphone als er nieuws is, hebben ze de schoolkalender en informatie over groep, klasgenootjes en hun ouders altijd bij de hand. Ziekmeldingen zijn in een oogwenk doorgegeven.

Leerkrachten kunnen met de app zelf berichten lezen en sturen, nieuwsitems en fotoalbums toevoegen, maar o.a. ook ziekmeldingen bekijken en beoordelen.
.
Deze app werkt alleen in combinatie met het 
BasisOnline Ouderportaal.

De Ouderportaal App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone.
  

 

Download nu de gratis BasisOnline Schoolwebsite App

Download gratis de BasisOnline schoolwebsite appMet de gratis BasisOnline SchoolApp is elke ouder direct op de hoogte van de actualiteiten op de basisschool van zijn of haar kind. Download de app, vul de link naar de BasisOnline schoolwebsite van de basisschool van het kind in en als ouder heb je snel en overzichtelijk de actuele nieuwsberichten, schoolkalender, fotoalbums en belangrijkste schoolinfo direct op je smartphone! 

Je kunt de app alleen gebruiken als je basisschool een Basisonline schoolwebsite heeft en het gebruik van de app geactiveerd heeft.

De SchoolApp is nu beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone.