Vul een zoekterm in
Vul een zoekterm in

app

BasisOnline app

Directe, 1-op-1 communicatie zal binnen het onderwijs altijd de basis blijven voor het creŽren van een vertrouwensrelatie tussen ouders en leerkracht. Maar als aanvulling daarop geeft gemedieerde communicatie, via een online communicatiemiddel, ouders ťn leerkrachten de mogelijkheid om elkaar op ieder gewenst tijdstip efficiŽnt op de hoogte te houden en daarmee de betrokkenheid te verhogen.
Print
BasisOnline ondersteunt deze groeiende wens voor eigentijdse communicatie oplossingen binnen het Basisonderwijs middels een smartphone app speciek ontwikkeld voor ons BasisOnline†Ouderportaal.†

Download de BasisOnline Ouderportaal app

Download nu†de gratis BasisOnline Ouderportaal†app

Voor scholen wordt het nog makkelijker om ouders snel op de hoogte te brengen. Met de Ouderportaal App krijgen ouders direct een notificatie op hun smartphone als er nieuws is, hebben ze de schoolkalender en informatie over groep, klasgenootjes en hun ouders altijd bij de hand. Ziekmeldingen zijn in een oogwenk doorgegeven.

Leerkrachten kunnen met de app zelf berichten lezen en sturen, nieuwsitems en fotoalbums toevoegen, maar o.a. ook†ziekmeldingen bekijken en beoordelen.

Deze app werkt alleen in combinatie met het†
BasisOnline Ouderportaal.

De Ouderportaal App is beschikbaar voor Android en†iOS.