Ben je op zoek naar:
Vul een zoekterm in
Bent u op zoek naar:
Vul een zoekterm in

Aanvraag SSL certificaat - schoolbestuur

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en je (school)website via een versleutelde verbinding verloopt.

Standaard is een verbinding niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. Gezien de strenge privacy wetgeving in Nederland is dit dus al iets om bij stil te staan als je een aanmeldformulier of een inlog met wachtwoord op de website plaatst. De wet heeft bijvoorbeeld bepaald dat je in alle gevallen waarbij je een formulier gebruikt, je gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Een veilige website is te herkennen aan een slotje voor de url in de adresbalk van de browser en https:// voorafgaande aan je domeinnaam.

Met een SSL-certificaat verzeker je de bezoekers van je website ervan dat niemand anders inzicht heeft in die verstuurde gegevens en voldoe je dus aan de wet.

Het SSL-certificaat geeft aan dat je website betrouwbaar is en dat je als school de privacy van de bezoekers respecteert. Bijkomend voordeel is dat websites met een https-verbinding hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan.

Redenen genoeg dus om je school- of stichtingwebsite te beveiligen met een SSL certificaat, denken wij.


Ik wil een SSL certificaat aanvragen voor de volgende domeinnaam/namen:
* Verplichte velden